tirsdag den 6. oktober 2009

En ordentlig tur *bliv ikke forskrækket*

Ja - der er nok ikke meget at sige til, at det nogle gange er svært at være kreativ i det lille hjem. Vi tæller to voksne, to mindre børn (3 år og 7 mdr) og en kat, på 80 kvm. Så nogle gange skal man altså være lidt snild med pladsen. Især når man måske har en hobby som fylder, og i vores tilfælde har vi begge en "stor" hobby... jeg scrapper og Jacob elsker at makke i computere.

Så en gang i mellem skal der en ordentlig oprydning til - ved ikke om du kan bruge nogle af mine ideer, hvis du kan, skal du være velkommen:)

Ja, sådan her så det ud da jeg begyndte, poser, papire, tasker, reklamer og meget andet skrammel...

Haha - håber ikke jeg skræmmer dig helt væk, men der er et lys for enden af tunnelen :)

Så er jeg færdig - er det ikke et flot bord *lol*. Katten har lige sneget sig ind fra venstre. I vores rumdeler har jeg fået de 8 nederste rum tildelt. Meeen... i de to første rum på 2. hylde har jeg 3 album stående, samt 7 fotoalbums. Jeg fremkalder ALLE mine billeder, for når så familien kommer, plukker de lidt. Noget andet er at Elias ELSKER at tage et album (scrap/foto) og så sidde og kigge i det - og han kan virkelig huske meget pga det. Der er også et rum med cd'er - det er ikke cd'erne som jeg vil fremhæve, men den kongelige figur som står ved siden af. Udover at være scrap/foto/bogreol - er denne reol nemlig også en minde reol. Og figuren fik jeg af min mormor da hun skulle flytte. Og den minder mig hver dag om min højtelskede morfar som jeg mistede for snart 10 år siden. Savner ham så meget, og er så ked af at han ikke oplevede mit bryllup, min mand og selvfølgelig vores børn. Der er også håndaftryk, scrap fra Holland, billeder af nyfødte Mynthe og meget andet.

Det er vigtigt for mig at min hobby ikke er for tydelig, derfor har jeg invisteret i en masse kasser fra IKEA (mekka). Det skal siges at jeg har haft en del mere end det syner her. Men jeg har solgt MANGE af mine ting...

Kasserne er indelt efter hver sin "gruppe", blomster, clearstamp, træstempler, punch, småpynt, papirpynt, dies osv. Så har jeg to store kasser hvor jeg har "værktøj" i som ikke bliver brugt så tit, men som jeg heller ikke kan nænne at komme af med...

Den store kurv (hvor toten står ovenpå) har jeg mit papir i. Jeg købte den i Biva, og er rigtig glad for den. Udover papir har jeg også familiens andre småhobbies, perler, perleplader og lign.

Da jeg havde butik havde jeg en masse må grå kurve til alt muligt nips. De er nu brugt til mit yndlingspynt, bånd, scrappers floss, scrappers net, punchinella, maling, penne, småstempler. Der er bagerst (i det rum længst til højre) tre små kasser (gul, hvid, blå) fra ikea, hvor jeg har charms og sten i. I den blå har jeg alt muligt i... den kasser kommer tit med til crops - dejlig nemt. Så er min minitote der også, med mine dejlige copics!

Ved forrige scrap købte jeg denne fletreol af Jeanny, og den passer perfekt til mine færdige LOs som jeg ikke har plads til i mine album... og der ligger efterhånden en del i den reol :):)

Håber du kan bruge nogle af ideerne - nu har jeg i hvert fald fået lysten tilbage til at scrappe.... det er nemlig lidt nemmere at komme igang nu :):)
Mvh Sabina

9 kommentarer:

 1. Haha....*S*S*...det bærer afgjort præg af et kreativt hjem hihi...jeg kan godt huske da jeg "scrappede i min trolley"....da jeg havde alt deri, og slæbte den frem og tilbage til spisebordet! Vil bare sige, at selv om man har et værelse til hobbyen...så RODER der også der, men hvor har du et fint og overskueligt system i dine ting!Ja, scrap og fotos er guf for børnene at kigge i/på...også når de bliver store kan jeg så sige, og det er dejligt når de gider kigge i det man laver, både med og uden scrap, det gamle og det nye. Glæder mig til at se hvad scrappelysten frembringer ;-) Knus

  SvarSlet
 2. Sikke en dejlig orden du har fået dig. Det virker overskueligt med de kasser. Kan godt toppe dit rod. Når man har scraprum og arbejdsrum samme sted, så flyder der.....Bøger, opgaver, mødeindkaldelser osv. osv. oveni scraprodet :-) Så jeg skal også i gang med en oprydning i næste uge (ferie). Glæder mig også til at se, hvad du får lavet.

  SvarSlet
 3. Hold da op Sabina, hvor ser det godt ud. Det er jo både overskueligt og rigtig pænt at se på. Godt gået.....

  SvarSlet
 4. Det ser knald hamrende godt ud,som du har fået organiseret. ha en god weekend.knus sonja

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare godt ud.
  I'm not messy, I'm creative - som der står på min wallsticker i mit scrapværelse :)

  Knus Heidi/angely

  SvarSlet
 6. Sikke hyggeligt og ordentligt du har fået det.. ej det lyder som om du roder helt enormt, men du ved hvad jeg mener :) Det er da et supergodt system du har fundet på der. Jeg ville også gerne have sådan en reol i mit scrapværelse, men der er desværre ikke plads til den.
  Men flot flot system du har fået :)

  SvarSlet
 7. Det ser da skide godt ud, altid dejligt med noget orden. Jeg bor jo også i stuen, så det skal jo være til at holde ud for alle.

  Knuz Betina

  SvarSlet
 8. Sikke en forvandling - kan du ikke lige kigge forbi her og lave det samme kunststykke. Du skal dog ikke sælge de ting, som jeg lige har købt af dig (FEDE CHARMS i øvrigt!)

  SvarSlet
 9. Det kunne være at jeg også skulle tage mig sådan en alvorlig oprydning, hvor jeg kommer ind i ALLE krogene. Det gav mig sådan en dejlig følelse, da jeg så dit tomme bord. Jeg plejer nu ikke at rode ret meget, men der bliver jo lidt uorden i skuffer og skabe ;-)
  Tak for kigget og godt nytår.

  SvarSlet