torsdag den 12. januar 2012

Tiden går stærk.....

Ja, nu er der gået snart et år siden jeg har blogget... men jeg har sat mig for at nu skal det være slut.
Nu vil jeg forsøge at scrappe lidt igen, og vise andre mine kort.

Det sidste år har jeg kun scrappet eet LO af min datter. Og det er jo slet ikke nok når jeg tænker på den rivende udvikling hun har taget på den tid. Jeg vil have fremkaldt nye friske billeder, bare lidt, så jeg ikke mister overblikket :)

Nu er der heller ikke så lang tid til vi skal til Ejsing, og NØJ hvor jeg glæder mig, denne gang er det 5. gang - jeg synes det er for vildt. Og jeg er så glad for at se den enorme opbakning. Jeg har ALDRIG før set så stor en tilslutning til arrangementet. Så klap på skulderen til alle jer der gør det muligt.

Men hvad er det sidste år så gået med? For det er jo ikke scrap?? For to år siden fik jeg et lækkert arbejde, og det har været helt vidunderligt men også en stor udfordring. Jeg sidder som kontorassistent. 20 timer i et flexjob. Mine børn bliver 3 og 6 år gammel til d. 23. februar. Mynthe er startet i børnehave, og Elias er skolebarn til sommer. Vi bor stadig i vores lille bamsehus på 80 kvm, men er i gang med en større renovering af vores kælder, så vi får 120 kvm. Behøver jeg at sige at vi glæææææder os. Ja så vi har rigtig gang i familielivet herhjemme....

Nåh... nu vil jeg ikke holde på dig længere. Jeg vil over i min hule, og scrapper lidt (dog først efter en "let" oprydning)

Vi snakkes!!!

1 kommentar:

  1. Dejligt at høre fra dig igen, og at det kører derudad for jer :)
    Glæder mig altså også til Scrap i det Jyske, det er et kanon arrangement, så kæmpe skulderklap til dig også :))
    Kram

    SvarSlet