tirsdag den 26. maj 2009

Hjemme igen :)

Så er vi hjemme igen efter en helt uforglemmelig ferie i Norge. Vi var inviteret af vores familie, som bor i Oslo. De havde så lejet en stor hytte, hvor vi alle boede. Vores familie boede dog i et lille annex, det var skønt, for så behøvede man ikke at være så nervøs, hvis en af ungerne skulle larme lidt :)

Det tog ca. 12 timer at komme derop - en lang tur, men alle tog det med rejst pande. Billedet her er Elias, som mener at nu er der taget for mange billeder :) (hmmm... bare fordi der er taget ca 300 billeder på turen :))

I må ikke spørge mig om hvad der går galt, men mænderne skulle ud og bade i det kun 3 grader varme vand... haha de var sjove at kigge på - desværre mistede Jacob sine briller da han lige ville dykke, men til alles lettelse, fandt han dem igen efter få min. søgen... de sagde godt nok at det var sindssygt koldt at stå stille i vandet og lede efter brillerne :)
Elis VILLE også prøve, vi forklarede ham at vandet var meget koldt - men han var ligeglad, så han fik lov... han kom MEGET hurtigt op igen :) Og så ind under barnevognen, hvor han lå på et tæppe :)
Den sidste dag tog vi ud i naturen, hele familien! Vi løb ned af skrænterne, sloges for sjov, drak kaffe og spiste Jeanets dejlige småkager. Elias plukkede mælkebøtter sammen med sin "farfar" (som er hans morfar, men han vil ikke kalde ham det)
Her er hele familien så... alle 20! Vi er blevet enige om at det ikke skal tage os 25 år igen om at komme til Norge - og næste gang skal vi have mere en 4 dage...

Kan i holde jer muntre :)

5 kommentarer:

 1. åh nogle dejlige billeder du har taget der bliver da noget scrappe. Men det ser da ud til i har haft en god tur*gg* knus sonja

  SvarSlet
 2. Skønne billeder fra en dejlig tur, der er da noget at få scrappet

  SvarSlet
 3. Det lyder til at have været en rigtig god tur og kanon billed af Elias, hvor han ser sur ud... :o)
  Scrapknuzz Tanja

  SvarSlet
 4. Velkommen hjem ;-) det lyder til at have været en rigtig skøn tur, og det bekræfter billederne jo også! Hmmm...det at tage mega-mange-billioner af fotos..det er ikke alle der synes det er fedt at bo med en scrapper hihi...skal jeg hilse og sige :D. Godt i fandt brillerne, her er jo billeder og historier klar til at scrappe ;-)
  Knus

  SvarSlet
 5. 300 billeder, så ville jeg nok også blive sur :) Det ser superhyggeligt ud, så jeg kan godt forstå at i gerne vil derop igen. Det er jo den rene idyl :) Jeg glæder mig til at se nogle af billederne scrappet.

  SvarSlet