søndag den 3. oktober 2010

Scrapbooking Convention i Middelfart...

Så er i jeg hjemme i vandte omgivelser idag. Igår var vi 12 damer som var gået sammen om en taxibus, turen skulle gå til Middelfart. Selvom at det hele startede lidt stressende (taxaen havde glemt os) var det en kanon hyggelig tøsetur vi havde.
Det var rigtig hyggeligt i Middelfart og maden var lækker. Det eneste problem var at scraptaskerne ikke rørte sig ud af flækken. Til gengæld fik pengene hurtigt ben af gå på... Her er hvad jeg fik med mig hjem...

Denne taske købte jeg brugt af Merethe. Damerne i scrapklubben mente at nu trængte jeg altså snart til en ny taske. (Bare fordi jeg har måttet ri den gamle sammen nogen steder) Caroline fik den gamle, så må hun smide den ud når hun ikke kan bruge den mere :)
Hos Hobbyboden, fik jeg denne Tim Holtz embossing, det er med mursten og træ-åre.
Jeg har aldrig rigtig prøvet det, så nu skal jeg igang...
 Hos Kreative Fornemmelser, blev er lagt en del penge:) Jeg købte nogle møsnterpapir hun havde på tilbud - OG så må jeg indrømme at jeg eeeeeeelsker de papir blokke, så der røg lige 2 stk 20x20 og en enkelt 15x15 i kurven også. En Spellbinders die, som jeg har været vild med fra dag 1. OG en borderpunch, som er lidt boblet, men også ukorrent.
Hos Scrapfactory, fandt jeg en punch, som jeg havde bestemt jeg skulle have hjemmefra, det samme med saksen. De to prikkede dimser er til at forprikke i papir når man skal sy, glæder mig til at bruge dem :)
 Hos Mltiscrap nåede jeg i sidste sekund at købe nogle af deres papirsblokke (ved det) Den til venstre er ligesom tørembosset/boblet. Da jeg lige først kiggede på den, sagde den mig ikke så meget, men da jeg så alle papirerne ordetligt efter - er der nogle suuuuper skønne imellem. Jeg købte også nogle løse ark :)
Hos Unikscrap, blev det til et stempel med en gine, en supertynd lim og igen en embossingfolder.
Hos Scrapper, købte jeg alle Donnas skabeloner (Ingen alfabeter) - så nu er der ingen undskyldninger for ikke at komme igang. Tror jeg vil printe billederne (af kortene) ud fra hjemmesiden, for nemmere at have et overblik. Punchen er en lille tag, som passer pefekt sammen med nogle stempler jeg købte hos Scrapper i sidste uge. Glossy Accent er en basisvarer hjemme hos mig, da jeg også bruger den som lim. Også var den på tilbus til 50 kr :):):)
Hos Krimarlot havde jeg forudbestilt 3 stempler, og en QK die, til 50%. Håber jeg får den brugt til studenterne næste år.
 Hos OrionDesign, fik jeg disse SKØNNE stempler, som passer med StampinUp's ovale punches... JUBIIIIII DANSKE STEMPLER... Jeg faldte også for hendes sløjfebinder, og et alm. rundt tekststempel.
 På brugtmarkedet, faldt jeg total for denne bigdies, som skal forestile en gine - synes den er superskøn til dame kort, eller layouts.
Så var jeg så heldig at vinde lidt også :) Det er et nyt limprodukt, som jeg tror liige falder i min jord. Elsker de maskiner :)

Det var det, men var det ikke også nok - hihi.... Tror den står på havregrød de næste 14 dage :)

5 kommentarer:

 1. Uhha - det ser godt ud... håber du får brugt det på nogle fede ting...

  Tak for kikket...

  SvarSlet
 2. Du har da godt nok fået nogen rigtig skønne ting med hjem - så skidt med havregrøden, når der er nyt legetøj ;D

  SvarSlet
 3. Ser ut som du har storkost deg med shoping :)
  Blir spennende å se hva du får laget av alt det lekre du har kjøpt

  SvarSlet
 4. Det ser ud ud til at have været en god tur. Hold da op for en shoppetur. Kunne du have det hele i tasken?

  SvarSlet
 5. Allerførst så vil jeg lige sige at det var en fryd at møde dig og mange tak for knuset - prøv at tænk at 'knuse' med nogen man ikke kender:) og jeg er rigtig glad for mine nye brugte sager:)

  Lækre indkøb:) Herhjemme står den på havregrød resten af måneden...ups;)

  SvarSlet