tirsdag den 3. april 2012

Lift, lift, lift

Så fik jeg endelig taget billeder af de kort jeg har lavet de sidste par dage. De fire første er liftet fra Kreative Fornemmelsers blog... Jeg synes det var så fed en opstilling, så jeg lavede kortet i flere farver, men 100 % lift. (Link: http://www.kreativefornemmelser.blogspot.com/) Solstrålerne er et nyere stempel, og i bunden af strålerne er der et banner, som jeg ikke er så vil med, så derfor passede det jo super, at jeg på dette kort kunne skjule det.
 De sidste 4 kort er til min kortkasse. Nogle dage kommer inspirationen til mig, og så kan jeg pludselig lave en masse kort. Men i denne tid hvor vi har ombygning i huset, kan jeg godt mærke at det ikke er helt nemt altid. Måske kan det også være fordi mange af mine tanker køre rundt, for med ombygningen skal jeg også have et nyt scrapsted. DET glæder jeg mig til, især fordi det bliver et fælles rum sammen med Jacob.
 (Skitsen er fundet, på den app, som du kan hente i App-store. Mener den koster 30 kr, og så er der mange skitser + færdige kort, lavet ud fra skitesen. )
 Fri fantasi :)
Jeg kan ikke huske, hvor dette kort er fundet, men faldte for papirfolden (lyseblåt papir) Dog kan jeg anbefale, at man bruger lidt tyndt papir, da det ellers vil "springe op"

Nåh... det var da en lille opdatering, og undskylder lige på falderebet, at kortene kommer i klumber, men det er den eneste mulighed pt, for at jeg kan få blogget lidt :)

Læg endelig en kommentar, det varmer :)

5 kommentarer:

 1. Super lækre kort, fede detaljer som solstrålerne og papirsfolderne i det sidste kort. Nice!

  SvarSlet
 2. Det er nogle fantastisk flotte kort, som altid, du har lavet.
  Det solstrålestempel er bare så flot, og den scallupdie er vist et "must have", næste gang jeg kommer i nærheden af Kreative Fornemmelser, tror jeg ;)
  Kan du ha' en rigtig god påske.

  SvarSlet
 3. Smukke kort du har lavet. Du har da enormt travlt for tiden :)
  Jeg håber at jeg må komme forbi engang når ombygningen er færdig?

  SvarSlet
 4. Det kan du tro Anette, jeg får jo en scrapplads, så man kan sidde over for hinanden, så kunne vi scrappe sammen en dag?

  SvarSlet
 5. Rigtig fine kort du har lavet, kortene med solstråler er flotte,- glæder mig til vi ses igen. Scraphilsner fra Annelise K. Skive

  SvarSlet