onsdag den 11. april 2012

Scrap med Anette

Onsdag er min "mor-dag" som jeg plejer at sige. Onsdag bruges på netop det som jeg har et behov for... om det er at komme til krafter, rydde op, handle ind, hygge med ungerne eller scrappe med en veninde - så er det helt og holdent min dag :)

Idag har jeg så brugt dagen sammen med en veninde, hvor det blev til i alt 15 kort. Når jeg laver kort laver jeg ofte flere af hvert, da det ofte går op med papir, og så har jeg 3 steder jeg sælger - så derfor laver jeg altid flere af samme slags kort.

Kortene jeg har lavet kan bruges til "alle" lejligheder. Håber du måske kan bruge nogle af ideerne...

Først et tøsekort - jeg mener der ligger et meget lignende kort på denne blog, men jeg er lidt faldet for den måde enderne stikker lidt ud fra kortet (kan se det ikke er helt tydeligt på billedet)
Materialer: 6x6 blok fra EccoPark, stempel (tillykke) fra Hobbyboden, Bazill karton (selve kort-forsiden), hjertet med stjerner er fra et Hero Arts stempel sæt, og de to hjertet er fra Stampin Up, ChestNut Roan Cats eye sværte.

Ja, det samme kort, bare i en drenge udgave.
Materialer: Mønsterkarton fra 6x6 EccoPark, Stjerner og dots er fra Unity Stamps, ellers samme materialer som kortet ovenfor.

 Et lidt tøset kort... Stemplingen XO er gjort på en ny måde (for mig) første tryk som almindeligt, men så har jeg genbrugt sværten anden gang (hedder teknikken 2. generation??) Håber det giver mening :)
Materialer: Baggrunddstempel (XO) er fra Hero Arts, det er tekststemplet også (hver sit sæt), Sommerfuglestemplet er fra Unity Stamps, Bazzil karton (Coconut), twine. Stempelsværte er fra Hero Arts.

 UHHH.... nok et af mine nye yndlings-kort-ting... jeg har købt dette stempelsæt og så med tilhørende dies, og jeg er viiiild med det!! Skyerne er lavet med et af Hero Arts baggrundstempler, ligeledes er sværten også fra Hero Arts. Tja... og så lige tre små bling bling sten i bunden!

I dag fik jeg denne skønne die ind af døren, som bare skulle prøves!! JEG ELSKER DEN!!! Så simpel, og smuk - WAUW!!
Materialer: Baggrundspapir fra Bazill, som er stemplet med Frinds defin. fra Hero Arts. Sildemønstret papir er fra EccoPark, tekststemplet er fra Hobbyboden, lidt bling, twine og kvistkarton.

Så undskylder jeg for de lidt lange indlæg, men lige i tiden får jeg lavet rigtig mange kort, som jeg rigtig gerne vil dele med jer :) (Og så er min egen pc brudt sammen, så låner mandens (som han jo gerne selv vil have))

Lig endelig en lille kommentar, det varmer rigtig meget....

Sabina

4 kommentarer:

 1. Så dejlige kort - lækre med strimlerne med split ender og ja den die er da for sød.

  SvarSlet
 2. Skønne kort.
  Må da vist hellere lifte de øverste, nu da jeg selv er kommet lidt igang med strimlerne.
  Den der die, som er nederste er bare vildt lækker!!

  SvarSlet
 3. Hold da helt ferie, hvor har du været flittig - og sikke nogle fine kort det er blevet til. Jeg må altså lige kigge lidt nærmere på de Memorie Box dies, tror jeg - kun kigge, kun kigge!!!

  SvarSlet