søndag den 15. marts 2009

Malertips og nybagte mormødre :)

Ja så fik jeg mig sat lidt ned igen idag. Jeg forsøger at scrappe lidt hverdag - synes man er så glad når ungernes scrapbøger bliver tykkere og tykkere :) Men ellers så er søndagen gået med det en søndag nu skal gå med rundstykker fra morgenen, besøg hos mormor og morfar, ungernes middagslur (de voksnes pause fra børneskrig og børnelarm) og så lidt scrap :)

Jeg har fået lavet to LO's idag - og de kommer her (et til hvert album)

Noget af det bedste Elias ved er at male, i starten med pensel, men det har så udviklet sig til en ordenlig omgang fingermaling (og ansigtsmaling??) men de kloge hoveder siger at man ikke må stoppe børns kreative udvikling! TAK FOR VAND OG SÆBE - hvem sender vi regningen til :)
Men det er et lynhurtig lavet LO, lavet med rester! Det ternede papir er klippet i facon og revet, nogle brads og blomster placeret med løs hånd. Under overskriften er der lige sat et par striber malertape, for lige at give teksten lidt ro :) Tror det tog mig 20-25 min. at lave :)


På det her, har jeg forsøgt at fange farverne i min mors tørklæde, samtidig med at jeg fandt noget tøzet papir med samme blå farve, for at gøre det lidt voksent, men samtidig understrege at det er en lille pige der er årsag til det store virvar (staves)
Igen lavet med rester (hvor er det deeejligt med dobbeltsiddet papir :))
Loet tog heller ikke mere end en lille halv time :)

Kan i alle have en god søndag - og lig gerne en kommentar...

1 kommentar:

  1. Søde Lo'er begge 2.... hihihi... sjovt billede af Elias, ja hvad kan det ikke ende med ;-)

    Er vild med titlen på det nederste, og et rigtig skønt billede af din mor...

    Knuz Betina

    SvarSlet