tirsdag den 10. marts 2009

TSC-KIT nr. 3

Jeg har jo som første gang i min scrap-historie tilmeldt mig en månedspakke. Jeg har valgt The Scrap Cats, som jeg synes indeholde en masse sjove og finurlige ting. Så det er altid en sjov og spændende udfordring at lave LO's med pakken.
Jeg har i første omgang kastet mig over nr. 3 - og indtil videre har det resulteret i 7 LO's de kommer her :)
Alle materialer er fra kittet - undtagen baggrundskarton, brad, mm-bogstaver (de små hvide). Kanterne er sværtet med coffee brown.
Alle materialer er fra kittet, undtagen brad. Det transp. er clipset fast. Kanterne er sværtet med Coffee Brown.
Alle materialer er fra kittet, undtagen brad og mm-bogstaver.

Alle materialer er fra kittet, undtagen brad og mm-bogstaver. Kanterne er sværtet med Coffee Brown. Det mønstret, grønne ark er blevet punchet så det får en flot kant (punchen er fra Fiskars)

Alle materialer er fra kittet, undtagen baggrundspapir, brad, mm-bostaver og scrappers floss. Kanter er sværtet med Coffe Brown, transp. er blevet punchet, også er der blevet doodlet lidt :)

Alle materialer er fra kittet, untagen brads. Kanter er blevet sværtet med Coffee Brown, transp. er blevet punchet og clipset fast, og så er der blevet doodlet lidt :)

Alle materialer er fra kittet, undtagen brads. Transp. er blevet punchet, mønsterpapir sværtet med Coffee Brown, og så er der blevet doodlet lidt.
Har du lyst til at læse mere om TSC-kit - kan du gøre det på
Nåhhh.. det var jo en ordentlig stak, men jeg har bare sådan haft lyst til at scrappe siden conv. i lørdags, hvor jeg jo aldrig nåede at komme igang... så manden havde ret (jeg ville ikke få scrappet noget)
Men ellers så vil jeg kaste mig over det 4. kit - og se hvad det kan inspirere til :)
God tirsdag til alle

1 kommentar:

  1. hvor er de skønne alle som en,dejligt at se dig komme igang igen.hav en god aften og tak for sidst..

    SvarSlet