torsdag den 28. januar 2010

Lidt kreativ igen... stadig ikke helt på toppen.

Dagen idag har været brugt meget på sofaen. Jeg har flere gange været igang med at rydde op, men bliver pludselig svimmel og forpustet? Så der sker ikke så meget... Nu skal jeg til læge i næste uge, og håber at de måske denne gang kan hjælpe mig lidt videre - om ikke andet så sende mig videre til nogen som kan... tror måske det er en blanding af det mave-kvinde-halløj jeg forrige torsdag blev indlagt med også en knaldhår nakke+skulderparti som heller ikke gør godt for mig. Men med panodil+afslapning+en skøøøn mand som passer på mig skal det nok gå.

Dog har jeg sat 30 min ved det kreative bord og forsøgt at lave et lille kort. Opdagede at jeg har SINDSSYGT meget lilla papir - så jeg har brugt farven her. Mangler lidt blomster på det og et lille "tillykke" stempel... begge ting jeg håber at finde i Ejsing.
Apropo Ejsing - hold da op jeg er i chok over den enorme opbakning. Det varmer virkelig mit hjerte at så mange igen møder op. Jeg er igang med at finde lidt frivillige igen i år - så har du enten mulighed for at hjælpe fredag sidst på eftermiddagen/aften eller ca. 1 time lørdag så må du meget gerne sende en mail til mig (sabina_bjerre(a)hotmail.com) Jeg har allerede kontaktet flere medier - og har allerede den første aftale i hus... det bliver super!
Jeg vil tulle derhen hvor jeg sikkert har bedst af - i sengen....
VI SES :)

3 kommentarer:

 1. Fantastisk sødt kort - og rigtig god bedring :)

  SvarSlet
 2. dejligt kort,søde farver.ses imorgen...

  SvarSlet
 3. Jeg håber da snart at de finder ud af hvad du fejler, for det er da rigtig træls som du har det nu.
  Jeg har også meget lilla og måske er det fordi det aldrig bliver brugt?
  Supersødt kort du har lavet :) Skal du så ud og købe lilla blomster? *G*

  SvarSlet