lørdag den 2. januar 2010

Status + Top 10

Så er det tid til en status ver år 2009 det sidste år af "nulerne".

LO: ca. 130
(det var hvad jeg kunne tælle mig frem til - men ved at der er givet flere væk gennem året)

Kort: ca. 350 kort
(har lavet omkring 100 (ens) til min mormor + hendes mands bryllup, ca. 200 til Bente og Henrik, lidt til cancerkort og så til butikker rundt omkring i byen, div. personlige bestillingskort)

Crops/Convention: I år kom jeg desværre ikke så meget rundt i landet. Dog har jeg været med til alle scrapdage i Skive, Scrap i det Jyske, SensommerCrop i Bording + div. cypercrop på nettet.

Konkurrencer: I perioder har jeg deltaget i butikkernes konkurrencer, og en enkelt gang var jeg heldig at vinde ved Scrapper.dk.

Indkøb: Har desværre ikke fået købt ret meget i 2009 - økonomien har bare ikke været til det. I stedet har jeg så valgt at spare sammen, og så gå amok til conventions. Ved ikke om det er noget arveligt belastet at man gerne vil se og røre tingene inden man køber, når man har haft butik??

Designer: I år blev jeg en del af teamet på Srapsisters.dk - jeg synes det er rigtig spændende og til tider en udfordring med opgaverne, men det er jo kun dejligt :) Fra 2010 vil jeg også fungere som blogsøster, mit mål er at dele små tutorials på bloggen med jer alle - her er den første. Jeg vil også komme til at fungere som skribent til tider.

Nåh, men her er min 10 bedste LO's i 2009 (af dem som er lagt på bloggen :))

Jeg elsker denne vinylplade som har fået lidt scrap over sig. Vinylpladen er en som vi fandt i huset efter min oldefar - så det er Mynthes tipoldefars vinylplade. Sød og enkel.

Så er det jo nok ikke gået mange forbi at jeg i 2009 blev mor for anden gang. Lidt af et mirakel, for efter Elias - og en del bøwl med "kvindesagerne" - lød dommen (PCO) at børn skulle jeg nok ikke regne med at få flere af. Men pludselig blev jeg MEGET syg - og var fuldstændig klar over at jgegigen var gravid. Var indlagt 1. gang i uge 7, efterfulgt af flere indlæggelser + kontrollerende besøg på Viborg Sygehus. Men ud kom den dejligste pige, 3+1 før tid, samme tid samme sted som sin storebror (begge er født d. 23. februar, M. kl 14.48, E. kl. 16.10)

Da vi første gang havde besøg af sundhedsplejersken, gik dette ellers søde tøj til, da det ved vejning og målning blev lagt over et starinlys, som ellers skulle have været hygge :):)

Elias fandt denne sommerfugl i sommers, og var meget betaget af den.

Elsker dette LO, som viser vores tur til Skagen. Det var så dejlig og afslappet en tur. Det jeg især elsker ved billedet er at JEG er på det sammen med min dejlige søn. Jeg har siden hen lovet mig selv at det ikke skal tage mig 25 år igen fr at komme til Skagen,
HOLD OP det er lækkert!!

Elias taget i et af sine mange øjeblikke som rod :)

Dette er fra vores tur til Gråsten i dec. 2008 - først da jeg var færdig, så jeg at billede, papir og pynt hænger noget bedre sammen end først antaget.

Jeg fik også i år den udfordring at skulle lifte et LO - som var modsat min stil. Og det blev der dette ud af. Er faktisk godt tilfreds med det :)

Mynthe var med til Scrap i det Jyske i en alder af kun 10 dage. Jeg havde jo planlagt Conventionen før jeg fandt ud af at jeg igen var gravid - og så var det jo bare at indpasse graviditet og convention.

I år fik jeg for alvor taget hul på at lave kort. Helt sikkert noget jeg vil fortsætte med i 2010.
Kan i nu alle have nogle gode dage. Jeg vil gerne sige tak for alle de kommentarer som gennem året er blevet lagt på bloggen.
Jeg vil forsøge selv at blive bedre til det i 2010 :)

4 kommentarer:

 1. Skønne, skønne LOs :) Især det med de to skønne piger... Tror der måske skal liftes - bare en lille smule... Og du kan godt være stolt af dig selv - så mange LOs og kort med to små børn i huset! Det er super godt gået!! :) Rigtig god lørdag til dig og familien. Knuser herfra....

  SvarSlet
 2. jeg er også ved at falde bagover over alt det du har nået. Det er så skønt at se, at din scraplyst for alvor er vendt tibage.

  Jeg er helt vild med LO'et sjov fra jeres Skagenstur, og har været det siden jeg så det første gang.

  Rigtigt godt nytår til dig og din familie.

  SvarSlet
 3. Rigtig fede layouts - hvilken scrapregnskab med et ny baby i huset - fantastisk. Ideen med vinylpladen er bare så sød.

  godt nytår.

  SvarSlet
 4. Sikke nogle flotte layouts du har valgt og det er da helt imponerende så meget du har nået at lave i 2009! :)

  SvarSlet