lørdag den 16. januar 2010

Sikke en omgang

Natten til torsdag vågnede jeg med kraftige smerter i højre side af maven. Ringede til lægen som ville se mig rimelig hurtigt. Han undersøgte mig og sendte mig videre til Viborg Sygehus. Her kom jeg igennem de samme undersøgelse + lidt flere. Men stadig uden noget konkret. De havde en blindtarmsbetændelse under mistanke - men da smerterne ikke blev "værre" tror de at det er noget med mine æggestokke. Har prøvet det een gang før for ½ år siden. De beholdte mig til fredag morgen - hvor jeg fik lov til at få mad (for FØRSTE gang siden indlæggelsen). Nu skal jeg så til egen læge igen, som skal henvise mig til nærmere undersøgelse.


Siden jeg kom hjem er alt gået lidt roligt og jeg har brugt tiden på at tælle kort og LO's jeg har lavet i 2010 - vil se om jeg ikke kan få sådan en tæller i siden opdateret jævnligt. Indtil videre er det lavet 4 LO's og 34 kort.

Her er lidt af kortene - flere kan jeg ikke vise da det er til Scrapsisters udgivelser, det samme gælder de 4 LO's :)Liftet fra kwernerdesign.com/blog.
Hjertet er sat på 3d puder.

Også liftet fra kwernerdesign.com/blog
1) Hjerter og tekst er sat på 3d puder.
Stempler fra StampinUp - malet med copic markers. Motiv sat på 3d puder.

Liftet fra kreativefornemmelser.blogspot.com. Stempler er fra Hero Arts (Clings)

Kan i alle holde jer muntre :)

2 kommentarer:

  1. Wow hvor er din blog blevet flot!!
    Ja sikke noget med din indlæggelse og ingen mad, hvad pokker ligner det?? Jeg håber at de finder ud af hvad der er galt og ikke mindst at der kan gøres noget.
    Superflotte kort du har lavet. Du er da gået over til en anden stil :) Men det ser vildt godt og sabinaagtigt ud :)

    SvarSlet
  2. det lyder da som en slem omgang du var igennem - øv da... Skønne kort du har lavet og gisp.. du sover ikke tiden væk med alt det du allerede har nået ;o)

    SvarSlet