tirsdag den 21. april 2009

Dagens LO - de sidste bidrag :)

Så kan jeg ligge de sidste to bidrag på bloggen, fra udfordringen "Dagens LO" på TSC. Jeg synes det var så sjovt at prøve denne lidt anderledes måde at scrappe på.

Det her er jeg personligt helt vild med. De prikkede blosmter har fået en gang glimmerlim + de grønne blomster på selve papiret. Elias har hjulpet, derfor er det lidt tilfældigt nogle steder. Billedet er taget hos Susanne, Elias's dagpleje. Han var bare dejset total om efter middagsmad - dejligt at man har haft en dp, som også har elsket at tage billeder af de skønne små :)

Den her er meget enkel - måske lidt for enkel, men alligevel synes jeg der er noget charmerende ved at det er sådan. Hunden er mine svigerforældres.
Åhhh hvis der er noget jeg HADER - så er det at være forkølet.... OG jeg er så blevet ramt af årets første forårsforkølelse. Så jeg har været på apoteket og hente Stripsils, drikker en masse varm the, smørre næsen og læberne konstant... heldigvis er manden hjemme i den her uge, så han hjælper meget med især Elias.
Så har vi jo fået den her skønne trampolin. Vi har nogle dejlige naboer som har 4 børn, de to mindste er 6 uger og 15 mdr ældre end Elias - men de har bare fundet hinanden... hihi ja så nu har vi 3 lyshårede drenge (ca. samme højde), som farer mellem os og naboen (vi har snakket om at lave et hul i hækken :))

Kan i holde jer munter - og lig gerne en kommentar, elsker dem :)

5 kommentarer:

 1. Hvor er det bare nogle mega flotte LOér du har fået lavet... Jeg er helt vild med det øverste - fed opstilling... :o)
  Det er da også det lækre billed af Elias som fuldender LOét...
  Det er bare rigtig hyggeligt ud på den trampolin - det må give et træt barn...
  God bedring med forkøelsen - jeg hader også at være forkølet... :o(
  Scrapknuzz Tanja

  SvarSlet
 2. Fantasiske Lo`er de er bare så godt lavet.Skønt billed af Elias.Skønt med en trampolin så får de rørt sig,og bliver godt trætte.ha en god dag..

  SvarSlet
 3. Jeg synes også at det øverste LO er rigtig skønt... men jeg synes at det er endnu mere skønt at se at du laver journaling på dine LO's igen....

  Uha, forkølelse... på denne årstid, det er da ikke rimeligt ;-)God bedring

  Knuz

  SvarSlet
 4. Superfine layouts du laver. Jeg kan godt lide dine opstillinger.

  SvarSlet