tirsdag den 14. april 2009

Scrap, 2 x udfordring og CyperCrop.

Det er blevet til en del de sidste par dage, trods oprydning af hus, fremvisning, gæster og ture i skoven:)
Ja, endnu et Mynthe billede... glæder mig til at få fremkaldt de nye billeder af hende, da sker lidt mere :)

CyperCroppet på TSC, havde jeg bare glædet mig rigtig meget til, men kom desværre først til at sidde stille kl. 22, så nåede kun to af udfordringerne. Den her gik ud på at vi skulle bygge vores LO op som et landskab. Mit LO minder meget om Mariannes inspirationsLO - men blev total forelsket i hendes blomster :)

Igen et Mynthe billede (her kom Elias, og ville gerne have at jeg lavede noget med ham :)) Udf. gik ud på at lave noget fuglepynt - helt fra bunden. Jeg lavede den her ugle, men nøj det tog sin tid :)

På TSC er der kommet en ny udforing "Dagens LO". Det går ud på at scrappe hurtigt. Marianne har i forvejen lagt materialeliste ud - og efter ca. et døgn, kommer der så et LO som vi kan opbygge vores eget udfra... jeg har fundet mine materialer, og glæder mig helt vildt :)

Så var der en gammel udf, som blev taget frem igen. "Lav 5 LO's på 2 timer" Jeg gik straks igang, og fik lavet 5 LO's (uden joournaling) på 1 time og 17 min. Jeg har så skrevet på dem her fra morgenen af :) Men en sjov måde at komme af med lidt af billederne fra stakken :)

Billede af vores skøre kat, Shakira.

Et billede af mig - sjældent at der bliver taget et rimeligt godt billede af mig, så scrappes det skulle det :)

En lille del af min skønne familie - tror ikke jeg ville kunne leve uden dem :)

Elias og Bedstefar fik spillet rigtig meget Kalaha og lagt puslespil mange gange (men tror nu nok det var E's regler de brugte :))
Kan i have en rigtig god dag - og læg meget gerne en kommentar... det varmer utrolig meget!

6 kommentarer:

 1. skønne Layouts alle sammen. er vild med din stil. Jeg glæder mig også til mariannes udfordring..synes det lyder sjovt

  Knus Helle
  (tobiaskristian)

  SvarSlet
 2. smukke lo`er allesammen hvor har du lavet mange.knus

  SvarSlet
 3. HOLD DA OP en masse skønne layouts du har fået lavet.... :o) :o)
  Jeg er vild med dine opsætninger og alle de dejlige detaljer du har på dine LOér...
  Scrapknuzz Tanja

  SvarSlet
 4. jeg er vild med din ugle og det fine sarte udtryk på Lo'et

  SvarSlet
 5. Hvor er det vildt, at du får lavet så meget med en lille ny baby. Flotte LOer allesammen. Dem med Mynthe er supersøde. Jeg er vild med dit hjemmelavede pynt!

  SvarSlet
 6. Flotte layouts du har lavet. Jeg kan især godt lidt det første i de sarte farver. Og så er jeg da helt vild med uglen...kors den er fed :)

  SvarSlet