torsdag den 2. april 2009

Konkurrencetid...

Så har det været konkurrence tid. Jeg har deltaget i 3 konkurrencer, men desværre ikke vundet noget - men det handler jo også først og fremmest om at være med :)

Historien bag billedet her er, at første gang vi havde sp på besøg, gik et sæt tøj af Mynthes op i flammer. Jeg har skrevet det på LOet, men det er desværre meget svært at læse :(

(Materialer: Basic karton, mønstret papir fra Imaginisce (dobbeltsidet), Magic Mesh, Swirls bling fra Prima, blomster fra Petaloo, bånd fra Am. Crafts, bogstaver fra Pink Paislee, scrappers floss (tuborgklamme), punchinella, brads fra Am. Crafts, og så er kanterne sværtet.)

Ja, en mors store spørgsmål, er der kærlighed nok til to? - Og jo - det er der :)
(Materialer: Basic karton, mønstret karton fra Am. Crafts "Teen", blomster, brads, mm bogstaver, Pink Paislee bogstaver, punchinella, mm-maling, bånd fra Am. Crafts, magic mesh, scrappers floss, vedhæng købt af Lamilan, kanterne er sværtet + lidt doodling.)

Så er der vores kære kat, som er blevet forelsket i en af vores kurve - så nu sover hun der :)
(Materialer: Genbrugskarton, db.sidet karton fra October Afternoon, bling, blomster, brads, vedhæng fra Lamilan, mm-bogstaver, magic mesh, stickers ABC, kanter er sværtet sorte.)
Hvis der er nogle af jer som kender en side med udfordringer og konkurrencer, må i meget gerne prikke til mig (eller ligge en kommentar)
Kan i have en god torsdag - nu er det snart weekend!!!

1 kommentar:

  1. hvor er du bare kreativ og produktiv... sikke en masse skønne Lo's, Det er helt sikkert et par stykker der skal liftes.

    Knus tobiaskristian

    SvarSlet